Agenda

Mijn werk is te zien tijdens:

Groepsexpositie: SaterdaySamples “Sasa8” 11-11 t/m 9-12 2018 in Kruithuis, Citadellaan 7 te ‘s Hertogenbosch

Groepsexpositie: Steenfabriek Gilze 1 t/m 9 december 2018

 

Kunstproject in wording anno 2020, “Verbinding Verleden Heden Toekomst Nederlands-Indië”.
Het Heden uitbeelden wat het Verleden heeft verteld en ook nu vertelt. Of anders gezegd: wat de geschiedenis ons heeft verteld maar nog steeds zijn uitwerking heeft in het heden. Hoe beïnvloed dat mijn werkproces en kom ik tot een uitbeelding of uitdrukking? Hoe ga ik hiermee om? Dat is ook de vraag aan professionele, vooral jonge kunstenaars.

De stichting Kunstproject Nederlands-Indië/Nederland maakte een selectie van  22 professionele (Indische, Aziatische, Nederlandse/Westerse) kunstenaars van uiteenlopende disciplines; 2D, 3D en theater voorstellingen.

Het kunstproject: ‘Verbinding Verleden Heden Toekomst Nederlands-Indië’ is in voorbereiding voor een manifestatie in 2020. In het jaar 2020 is het 75 jaar geleden, het einde van de Tweede Wereldoorlog met de overgave van Japan op 15 augustus 1945, dus een belangrijk jaar in Nederland.

We zijn in voorbereiding om een mooie manifestatie te maken in 2020! Met exposities en optredens door Nederland. Activiteiten zoals lezingen, dialogen en masterclasses voor iedereen toegankelijk.